Archief Etcetera


(Advertentie)(Advertentie)

MET DE WINTER DOOR

IK VAL...VAL IN MIJN ARMEN

In de traditie van het sfeervolle Café Chantant geven Wim Opbrouck en Els Dottermans spirit aan de donkere kerstdagen : Neder- landstalige duetten, van country & western tot Brahms en plakkerige schlagers.

van 7 tot 23/12 in NTGent, schouwburg

UW DARMEN, EEN MARKT- ONDERZOEK (Jeroen Olyslaegers / Domien Van Der Meiren) De mens in zijn meest eenzame toestand: die waarin hij niets meer van zijn medemens verwacht. Een schrijnend beeld van onze verzorgingsmaatschappij.

van 9 tot 16/1/07 in NTGent, Minnemeers

MAGNA PLAZA (Wunderbaum) Wat is iemands marktwaarde in de liefde? Ben je aantrekkelijker met een nieuwe iPod? Wunderbaum speelt Magna Plaza in een winkelcentrum tijdens openingsuren. van 09/12 tot 23/12, Shoppingcenter Zuid (W. Wilsonplein, Gent)

BRANDHAARDEN: ZIN IN DE STAD Thema's uit de academische lezingen van Making Sense in the City, vinden hun weers- lag in verhalen en getuigenissen van stads- bewoners van divers allooi. I.s.m. Victoria Deluxe, Tiens Tiens en Nieuwpoorttheater. op 17 en 18 /12 in NTGent, schouwburg

ORESTEIA GODEN IK VRAAG U OM BEVRIJDING VAN DEZE LAST (naar Aischylos | regie Johan Simons) NTGent en Toneelgroep Amsterdam presen- teren de volledige trilogie

van 05 tot 20/01/07 NTGent, schouwburg

TONEELHUISWEEK

NTGent en Toneelhuis doen aan house- swapping: elk stellen ze een week lang enkele producties voor in elkaars huis. Toneelhuis presenteert : Bezonken Rood – ArkiologiThe Lieutenant of Inishmore. van 23 tot 26/01/07 in NTGent, schouw- burg.

Info en tickets op www.ntgent.be of 09 225 01 01


Development and design by LETTERWERK