Archief Etcetera


(Personalia)(Personalia)

PERSONALIA

David Bergé is beeldredacteur van Etcetera en onderzoekt de mogelijkheden van beeldvorming in en rond performance door samenwerkingen met diverse choreografen. www.papa-razzi.be

Bojana Cvejić, redacteur van Etcetera, is performancewetenschapper, performer en lesgever binnen de dans- en muzieksector. Ze publiceert in tijdschriften als Maska, Frakcija, Teorija koja hoda, Teatron, Ballet-Tanz, Performance Research, New Sound e.a.

Annelies de Mey woont en werkt als fotografe in Brussel en Gent.

Raymond Frenken studeerde Cultuur- en Wetenschapsstudies aan de Universiteit Maastricht en is sindsdien journalist. Hij schrijft onder meer over kunst en cultuur in relatie tot stedelijkheid en is als redacteur verbonden aan het magazine Tubelight.

Loan Ha zit in haar vierde opleidingsjaar in P.A.R.T.S.

Delphine Hesters is sociologe en studeerde cultuurmanagement, waarna ze werkte voor het Platform Beeldende Kunst in Limburg en voor IBK, waar ze onderzoek uitvoerde ter evaluatie van het subsidiebeleid van de Vlaamse Gemeenschap voor beeldende kunstenaars.

Steven Humblet doceert fotografie aan de Hogeschool Sint-Lukas Brussel en semiotiek aan de MDA Genk. Hij is publicist-criticus.

Rudi Laermans is socioloog en gewoon hoogleraar aan de K.U.Leuven.

Liv Laveyne studeerde kunstwetenschappen (theater en plastische kunst) aan de Gentse universiteit en schrijft over theater in De Morgen en Theatermaggezien.

Lieve Moeremans is theaterwetenschapper en volgde de opleiding cultuurmanagement aan de UAMS. Ze voerde als praktijkproject voor deze opleiding een onderzoek naar de instroom van jonge theateracteurs op de arbeidsmarkt, onder begeleiding van het VTi.

Chrysa Parkinson is danseres en leeft in New York en Brussel. Momenteel werkt ze samen met ZOO, Deborah Hay, Jonathan Burrows, P.A.R.T.S. en Movement Research NYC.

Anne-Cathérine Roothooft is grafisch vormgever. Ze volgde de aanvullende opleiding cultuurmanagement en schreef als praktijkproject een beleidsplan voor de nieuwe-mediawerking in kunstencentrum Vooruit in Gent.

Marie Snauwaert woont en werkt als freelance fotografe te Rotterdam. www.stilled.be

Pieter T'Jonck is ir. architect en publicist voor o.a. De Tijd.

Elke Van Campenhout, redacteur van Etcetera, is freelance publicist voor De Standaard en diverse kunsttijdschriften en radiomedewerker voor Fresco (Klara) en Neon (Radio 1). Daarnaast maakt ze deel uit van het artistieke team van Nadine.

Charlotte Vandeveyver is redacteur van Etcetera en van het on-line cultuurtijdschrift urbanmag.be.

Jeroen Versteele, redacteur van Etcetera, studeerde Germaanse talen en Transmedia. Hij is medewerker cultuur bij De Morgen en dramaturg bij NTGent.

Contact

www.e-tcetera.be

redactie@e-tcetera.be

Abonnementen 2005 (23ste jaargang, 5 nummers)

- België: 30 euro; -26 en lerarenkaart: 27,50 euro

- E.U.: 38 euro

- Andere landen: 45 euro

Nieuw: abonnementen 2005-2006 (23e en 24e jaargang, 10 nummers)

- België: 60 euro; -26 en lerarenkaart: 55 euro

- E.U.: 76 euro

- Andere landen: 90 euro

Gratis geschenk:

Bloemlezing Twintig jaar Etcetera, of Van het kijken en van het schrijven

van Marianne Van Kerckhoven.

Losse nummers

- België: 7 euro, Nederland: 9 euro

Oude nummers (voor zover beschikbaar)

- 7 euro (nummers 37 tot 49: 4 euro) + verzendingskosten; 10% reductie vanaf 10 nummers

- Etcetera 84 (dec. 2002): 22 euro (driedubbeldik nummer, buiten abonnement)

Betalingen

Op rekening 433-1185601-92 bij de KBC te 1000 Brussel; voor Nederland op rekening 47.29.50.312 bij de ABN Amrobank te Hulst (giro van de bank is 1068635).

Abonnementenadministratie

Etcetera c/o Grafisch Centrum, Laarbeeklaan 70, 1090 Brussel, tel. 02 477 99 74

e-mail abonnementen@e-tcetera.be

Website

www.e-tcetera.be

Ontwerp

Stefan Loeckx, megalunatriumviraat, Brussel

Druk

Arte-Print, Brussel

Verkooppunten Vlaanderen

Theaters

antwerpen: deSingel, Monty brussel: Vlaams Theater Instituut, Beursschouwburg, De Munt, Kaaitheater, KVS/de bottelarij gent: Vooruit leuven: Stuk

tongeren: De Velinx

Boekhandels

antwerpen: Acco-Somville, Belis Vinck, Blomberg, De Groene Waterman, Dierckxsens-Avermaete (IMS), IMS Meir, Fnac brugge: De Bladwijzer, De Brugse Boekhandel,

De Reyghere (Brugge en St-Kruis), IMS Brugge brussel: Bolle Books, City Press Center Anspach, Passa Porta, De Slegte, Press Shop De Brouckère deerlijk: Etiket genk: Malpertuis gent: Art Book, De Brug, Fnac, Limerick, Poëziecentrum, Walry hasselt: IMS Hasselt kontich: Athena kortrijk: Theoria leuven: Acco, IMS, Plato mechelen: City Press, Forum, Salvator mol: Bredero mortsel: De Boekuil oostende: Corman, De Internationale Boekhandel oudenaarde: Beatrijs roeselare: Hernieuwen schilde: ‘t KLAverVIER sint-niklaas: De Wase Boekhandel, ‘t Oneindig Verhaal tienen: Plato turnhout: Taxandria vilvoorde: De Plukvogel wijnegem: Fnac

Verkooppunten Nederland

amsterdam: Athenaeum Nieuwscentrum, International Theatre & film Bookshop, Theater Instituut Nederland ‘s hertogenbosch: A. Heinen

Distributie boekhandels

Culturele & Literaire Tijdschriften vzw i.s.m. EPO, tel. 03 239 68 74

Verantwoordelijke uitgever

Johan Wambacq, Mangelschotsstraat 13, B-1861 Wolvertem

Volledig artikel als PDF

Auteur (Personalia)

Publicatie Etcetera, 2005-10, jaargang 23, nummer 98, p. 72

Trefwoorden eurocultuurmanagementredacteurnummersstudeerdepraktijkprojectbrusselgenkfotografe

Namen ABN Amrobank te HulstAccoAnne-Cathérine RoothooftAnnelies de MeyArt BookArte-PrintAthenaeum NieuwscentrumBallet-TanzBelgiëBelis VinckBeursschouwburgBloemlezing TwintigBlombergBookshopBrederoCharlotte VandeveyverChrysa ParkinsonCity Press Center AnspachCormanCultureleDavid BergéDe BladwijzerDe BoekuilDe Brugse BoekhandelDe Groene WatermanDe Internationale BoekhandelDe MorgenDe MuntDe PlukvogelDe StandaardDe TijdDe VelinxDe Wase BoekhandelDeborah HayDierckxsens-AvermaeteE.U.EtceteraFnacForumFrakcijaFrenkenFrescoGentseGermaanseGrafisch CentrumHogeschoolIMS BruggeIMS HasseltIMS MeirInternational TheatreJeroen VersteeleJohan WambacqK.U.Leuven.KaaitheaterKlaraLimburgLimerickLiteraireLiv LaveyneLoan HaMDA GenkMangelschotsstraatMarianne Van KerckhovenMarie SnauwaertMaskaMontyNTGentNadineNederlandNeonNew SoundNew YorkOneindig VerhaalP.A.R.T.S.Passa PortaPerformance ResearchPlatform Beeldende KunstPlatoPoëziecentrumRadio 1ReyghereRotterdam.Sint-Lukas BrusselStefan LoeckxSteven HumbletTaxandriaTeatronTeorijaTheatermaggezienTheoriaTransmediaTubelightUAMSVan CampenhoutVlaams Theater InstituutVlaamse GemeenschapWalry


Development and design by LETTERWERK