Archief Etcetera


PersonaliaPersonalia

Jef Aerts is free lance dramaturg, muzikant en auteur. Het voorbije theaterseizoen werkte hij als dramaturg voor De Roovers, Dimitri Leue en Woestijn 93.

Marleen Baeten, redacteur van Etcetera, is educatief medewerker bij het Centrum voor Basiseducatie in Leuven.

Maaike Bleeker is dramaturge bij theatergroep Het Oranjehotel en is verbonden aan de Amsterdam School for Cultural Analysis (ASCA) waar ze onderzoek doet naar het lichaam in en bij hedendaags theater.

Peter De Jonge is van opleiding burgerlijk ingenieur elektronica en kaderlid bij Interbrew. Hij is beheerder van Contrecoeur, Tristero, Corban en Uitgeverij Bebuquin.

Bart Eeckhout is licenciaat Germaanse talen en kunstwetenschappen en redactiesecretaris van het Leuvense studentenweekblad Veto.

Pascal Gieten, redacteur van Etcetera, is momenteel werkloos.

Steven Heene is theaterrecensent bij De Morgen.

Rudi Laermans doceert cultuursociologie aan de KU Leuven en is actief als essayist-criticus.

Hans Op De Beeck is als beeldend kunstenaar werkzaam aan de Rijksakademie van Beeldende Kunsten te Amsterdam. Samen met A.Harold Barreiro en Gert Robijns stelde hij onlangs tentoon in het Provinciaal Museum Hasselt.

Dirk Pauwels, artistiek leider van Victoria (Gent)

Pieter T'Jonck is ir. architect en publicist.

Clara Van den Broek is romanist. Ze studeert Culturele Studies aan de KU Leuven en volgt een acteursopleiding aan het Conservatorium in Antwerpen.

Kurt Vanhoutte, redacteur van Etcetera, is als aspirant bij het FWO verbonden aan de sectie theaterwetenschap van de UI Antwerpen. Hij bereidt een doctoraalscriptie voor over theater en mediatisering.

Marianne Van Kerkhoven, redacteur van Etcetera, is dramaturge bij het Kaaitheater en is daarnaast actief als essayiste.

Ludo Verbeeck is Hoogleraar Emeritus aan de KU Leuven, waar hij Duitse Letterkunde doceerde en tot 1990 aan het hoofd stond van de opleiding theaterwetenschap. Hij publiceerde onder meer over Kafka en Hölderlin.

Jens Verwaerde bleef na zijn studies Biologie werkzaam in de ecologie. Hij heeft o.a. mee een onderzoeksproject voorbereid naar het gedrag van in het wild levende bonobo's in Congo.

Etcetera

Abonnementen (6 nummers)

Een abonnement kost 1.000 fr. of fl. 65; 900 fr. of fl. 60 voor CJP en studenten. Een steun-abonnement kost 3.000 fr. of fl. 200. Internationale abonnementen kosten 1.200 fr. Een abonnement kan ingaan met elk nummer. Het wordt automatisch verlengd, tenzij u het opzegt één maand voor de vervaldatum.

Losse nummers

200 fr. of fl. 12 in de boekhandel, verzendkosten losse nummers: 50 fr. of fl. 3.

Steunfonds

Vanaf 1.000 fr. of fl. 65 voor individuen, 10.000 fr. of fl. 550 voor culturele instellingen, 20.000 fr. of fl. 1.100 voor bedrijven.

Betalingen

Op rekening 433-1069951-66 bij de Kredietbank te 1000 Brussel. Voor Nederland op rekening 47.29.50.312 bij de ABN Amrobank te Hulst (giro van de bank is 1068635).

Verantwoordelijke uitgever Johan Wambacq

Mangelschotstraat 13, 1861 Wolvertem Ontwerp Dooreman Zetwerk en vormgeving Griffo, Gent Druk Imschoot, Gent Administratie

Josepha Buyle Advertentiewerving

Gerd Jacobs en Krista Heremans

Dienst voor Cultuurpromotie

Vooruitgangstraat 323, 1000 Brussel

tel. 02/201.04.04 Verkooppunten

Vlaanderen Antwerpen: Boekhandel Dierckxens, Melkmarkt 34 -De Groene Waterman, Wolstraat 7 - deSingel, Desguinlei 25 -Monty, Montignystraat 3-5

Brugge: De Korre, St. -Jakobsstraat 36 - Theater De Werf, Werfstraat 108

Brussel: De Munt, Leopoldstraat 4 - Kaaitheater, Akenkaai 2 -Vlaams Theater Instituut, Sainctelettesquare 19 - Koninklijke Vlaamse Schouwburg, Lakensestraat 146 - Beursschouwburg, A. Ortstraat 22-28

Gent: Fnac, Veldstraat 88 - Nieuwscentrum Walry, Zwijnaardsesteenweg 6 - Vooruit, Sint Pietersnieuwstraat 23 Leuven: Stuc, Van Evenstraat 2d Strombeek-Bever: Cultureel Centrum, Gemeenteplein Tielt: Theater Malpertuis, Sint Michielsstraat 5 Tongeren: DeVelinx, Dijk 111

Nederland

Amsterdam: Theater Instituut Nederland, Herengracht 168 -International Theatre & Film Bookshop, Leidseplein 26

Volledig artikel als PDF

Auteur

Publicatie Etcetera, 1998-06, jaargang 16, nummer 64, p. 64

Trefwoorden redacteurleuvendramaturgelossesintwerkzaamnummers

Namen ABN Amrobank te HulstAntwerpenBart EeckhoutBeursschouwburgBiologieBleekerBoekhandel DierckxensBrusselCentrum voor BasiseducatieCongoConservatoriumContrecoeurCorban en Uitgeverij BebuquinCultureel CentrumDe Groene WatermanDe KorreDe MorgenDe MuntDe WerfDeVelinxDesguinleiDienst voor CultuurpromotieDijkDimitri LeueDuitseEtceteraFilm BookshopFnacGemeenteplein TieltGent AdministratieGent Druk ImschootGermaanseGriffoHans Op De BeeckHerengracht 168Het OranjehotelHölderlinInterbrewInternational TheatreJakobsstraatJens VerwaerdeJohan WambacqJosepha Buyle AdvertentiewervingKU LeuvenKaaitheaterKafkaKoninklijke Vlaamse SchouwburgKredietbankKurt VanhoutteLakensestraat 146LeopoldstraatLetterkundeLeuvenseMarianne Van KerkhovenMarleen BaetenMelkmarktMontignystraat 3MontyNieuwscentrum WalryOntwerp Dooreman ZetwerkPascal GietenPeter De JongePieter T'JonckProvinciaal Museum HasseltRijksakademie van Beeldende KunstenSint MichielsstraatSint Pietersnieuwstraat 23 LeuvenSteven HeeneStrombeek-BeverStucTheater Instituut NederlandTristeroUI Van EvenstraatVeldstraatVerbeeckVetoVictoriaWoestijnWolstraatWolvertem


Development and design by LETTERWERK