Archief Etcetera


(advertentie)KAAITHEATER

m m %J

Ron Vawter, Dirk Roofthooft en Viviane De Muynek in de weer met teksten van André Gide, Heiner Müller en John Jesurun. live muziek van Henry Threadgilï, video en film van Leslie Thornton, vormgeving van Herman Sorgeloos, Jan Ritsema regisseert. Produktie van het Kaaitheater. Van 3 tot 5 en van 10 tot 12 maart, 2öu3ö.

• , ] ' V Ü -:; ; ,

Regisseur Jan Lauwers en de Needcompany verkenden in Invictos het oeuvre van Hemingway. Hun nieuwe produktie, Snakesong TrilogyPart 1, Snakesong/Le Voyeur, is gebaseerd op thema's uit het werk van de Italiaanse auteur Alberto Moravia en is het eerste deel van een trilogie over liefde en dood. Van 8 tot 9 en van 13 tot 16 april, 20u30.

Biiflf^

Maurice Maeterlincks drama van de absolute liefde, een liefde waartegen niemand bestand is. Een ontroerend verhaal dat in zijn kinderlijke eenvoud onze tragische voor-beschikthetd verraadt. Lucas Vandervost regisseert Met Nand Buyl en Chris Lomme in de titelrollen. Produktie: De Tijd. Van 21 tot 23 april, 20u3Q.

Voor zijn eerste opera liet Walter Hus zich inspireren door de Orfeus-mythe. Het werd een opera over leven en dood, maar vooral over de liefde. Jan Lauwers regisseert. De muziek wordt uitgevoerd door het orkest Champ d'Action. Op 25, 27, 28 en 29 mei, 20u30.

Een muziekperformance van de Duitse componist Heiner Goebbels, waarin elektronische en etnische muziek en teksten van Joseph Conrad, Heiner Müller en Francis Ponge samenkomen in een indrukwekkend scènebeeld van de Tsjechische kunstenares Magdalena Jetelova. Van 3 tot 5 juni, 2Ö«3Ö.

Tweede salon van het Kaaitheater, gewijd aan het thema fictie en werkelijkheid. Lezingen door een achttal auteurs. Op 11 [deel 1] en 12 [deel 2] april, 20u30.

HMMM!-ABONNEMENT

geldig voor de 5 produkties die hier worden aangekondigd èn voor Het landschap van de ficties: 2000 fr.; 1500 fr. voor -25 en 60+, studenten en werklozen.

Alle voorstellingen hebben plaats in het Limatheater, Sainctelettesquare 20, 1210 Brussel.

Voor reserveringen en om het speciaal lente-abonnement te bestellen belt u de toeschouwersfijn: 02/218 59 59.

Het Kaaitheater wordt gesubsidieerd door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de provincie Brabant en de Nationale Loterij. Sponsors zijn Knack, Oe Morgen en de Kredietbank.

Knackl QEiVööPiseiM ^kredietbank


Development and design by LETTERWERK