Archief Etcetera


(advertentie)KAAITHEATER

JOYCE MUSIL BÜCHNER

In november presenteert het Kaaitheater werk van drie groten uit de wereldliteratuur:

- Exiles, het enige bewaard gebleven stuk van James Joyee. Regie: Peter van Kraaij. Met Frieda Pittoors, Josse De Pauw, Jos Verbist en Tamar van den Dop. Produktie: Kaaitheater. Op 10,11,12 en 13 november, om 20u30; op 14 november, om 17u00.

- De Fantasten van Robert Musil, auteur van De man zonder eigenschappen. Regie: Lucas Vandervost. Met Mirei Bonte, Warre Borgmans, Dirk Buyse, Bob De Moor, Lucienne De Nutte, Johan Van Assche en Rita Wouters. Produktie: De Tijd. Op 19 en 20 november, uitzonderlijk om 19 uur,

- Dantons dood van Georg Büchner, geënsceneerd en gespeeld door Toneelspelersgezelschap STAN. Produktie: Stan, Monty, deSingel en Kaaitheater, i.s.m. Antwerpen 93. Op 25, 26 en 27 november, om 20u30.

Alle voorstellingen hebben plaats in het Lunatheater, Sainctelettesquare 20,1210 Brussel. Bel de toeschouwerslijn: 02/218 59 59.

Het Kaaitheater wordt gesubsidieerd door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de provincie Brabant en de Nationale Loterij. Sponsors zijn Knack, De Morgen en de Kredietbank.

KZiack HEMORSEN © KREDIETBANK


Development and design by LETTERWERK