Archief Etcetera


(advertentie)"Zwarte Zondag".

De schok geregistreerd.

Zondag 24 november. De één kroop in de gordijnen, de ander in de pen. Om z'n gemoed te luchten, om te analyseren of om op te roepen tot weerwerk. Want hoe was het in 's kiezers-naam mogelijk? Al die stemmen van nà de verkiezingen werden nu gebundeld in een boek. Tot lering. Maar helaas niet tot vermaak.

Eerst en vooral zijn er de stemmen uit de politieke tribune. Zoals Annemie Neyts, Paul Staes en Luc van den Bossche. De auteurs Charles Ducal en Herman de Coninck doopten hun pen in de donkerste inkt. Er zijn de geluiden uit de aula van Eric Corbijn, Piet Bulteel en Bart Maddens. En reklamejongens Wim van Hees en Patrick Janssens hebben het over de rol van heldere kommunikatie.

De nabeschouwingen van Piet Piryns en Paul Goossens maken het boek kompleet.

U kunt dit boek bestellen via De Morgen. Stuur een gekruiste cheque van 399 fr naar De Morgen-Promotie, Brogniezstraat 54 in 1070 Brussel. Dan krijgt u het boek eerstdaags in de bus.

ZWARTE ZONDAG. EEN BOEK OVER DEMOKRATIE.

DE MORGEN

houdt je wakker

Volledig artikel als PDF

Auteur

Publicatie Etcetera, 1992-05, jaargang 10, nummer 38, p. 2

Trefwoorden boekpietzondagstemmenmorgenpaul

Namen Bart MaddensCharles DucalDe MorgenEric CorbijnHerman de ConinckLuc van den BosschePatrick JanssensPiet BulteelWim van HeesZwarte Zondag


Development and design by LETTERWERK