Archief Etcetera


(advertentie)(advertentie)

Wie de hele dag tot over zijn oren in het werk heeft gezeten, mag ook wel eens aan zichzelf denken... lustig wegzakken in onze nieuwe rubriek "Kuituur en Wetenschap" en alle rapporten laten liggen.

"Kuituur en Wetenschap" zorgt er voor dat u bijblijft op alle terreinen waar u waarschijnlijk "from 9 to 5" bitter weinig tijd voor hebt.

Wie in zijn agenda vooral afspraken en lunches noteert, vindt in de agenda van "Kuituur en Wetenschap" plaats en uur van Europalia, het Festival van Vlaanderen, het Forum der Astrologen en de toernee van de Nieuwe Snaar.

Wie zelf onderzoek verricht in de labo's van de toekomst, kan in de Standaard der Letteren eens lekker languit liggen kletsen met Hugo Claus en Umberto Eco over hun laatste werk.

Wie Nederlandse of vreemde literatuur doceert kan zich via akademische praatjes met andere wetenschappers en Nobelprijswinnaars inwerken in overige disciplines.

Wie zelf een mening heeft over Freek De Jonge, kan zich toch meten in "Kuituur en Wetenschap" met onze critici, als zij het hebben over de aankopen van het Getty Museum, de boogsculpturen van Van den Berghe, Witness en Maurice Béjart als regisseur van "De Vledermuis."

"Kuituur en Wetenschap" is weer een uitstekende reden om definitief over te stappen op De Standaard, de komplcte krant, met nu nog meer informatie op uw niveau.

De Standaard

Informatie op uw niveau.

Kultuur en Wetenschap. Dagelijks in De Standaard.

taxi verboven

EXPRESDIENST ALLE LANDEN VERVOER - VERHUIZINGEN

CAMIONS MET LAADKLEP LADDERLIFT - DISTRIBUTIE

324 24 24

TELEX: 320 46

7 TER HEYDELAAN - 2100 DEURNE

Wij staan in de Gouden Gids

SABAM biedt U in naam van al haar auteurs haar beste wensen aan voor 1988.

Moge het nieuwe jaar voor uw vereniging voorspoedig en succesvol zijn en U de gelegenheid bieden opnieuw werken van Vlaamse toneelauteurs te creëren.

SABAM coop S.V.

Aarlenstraat 75-77 1040 Brussel

Tel. 02/230.26.60


Development and design by LETTERWERK