Archief Etcetera


(advertentie)NIEUW WEREIDTUDSCHRIFT

U hebt natuurlijk al een boek. U hebt zelfs al een tijdschrift.

U hebt bovendien smaak, want dat tijdschrift is Etcetera. Maar net daarom. Wet zoals het eerste miljoen het moeilijkste is, en het tweede vanzelf komt, is het een stuk gemakkelijker, als u al een blad hebt, om er een tweede bij te nemen: het Nieuw Wereldtijdschrift bij voorbeeld. Een echte filmmaniak moet alle films zien.

Een geïnteresseerde buitenstaander volstaat met één film per maand, maar dan wel de beste.

Een echte literatuurfanaat moet alles lezen. Een geïnteresseerde buitenstaander volstaat met een paar romans per vakantie, èn het Nieuw Wereldtijdschrift. Het NWT is, kortom, het ideale blad voor een teater-geobsedeerde die daarnaast toch ook op de hoogte wil blijven van de literatuur.

Dit spannendste van alle literaire bladen staat onder redactie van Herman de Coninck (hoofdredacteur), Benno Barnard, Paul de Wispelaere, Piet Piryns.

Een jaarabonnement gaat in wanneer u wilt en kost 980 BP/fl. 50 voor zes nummers. Nieuwe abonnees krijgen daarbij een premieboek, te kiezen uit:

• Paul de Wispelaere

Brieven uit Nergenshuizen, winkelwaarde BF 550/fl. 27,50

• Maarten 't Hart

De jacobsladder; winkelwaarde BF 540/fl. 26,50

• Cees Nooteboom

Voorbije Passages, winkelwaarde BF 300/fl. 15.

Omdat Etcetera te mooi is om erin te knippen, drukken wij hier geen uitknipbon af. Stuurt u gewoon een briefje of kaart met vermelding van het gekozen premieboek, dan krijgt u vanaf het eerstvolgende nummer het NWT in de bus, samen met een overschrijfformulier/acceptgirokaart. Na betaling daarvan volgt het premieboek.

NWT-administratie Transvaalstraat 8 2600 Antwerpen

voor Neder/and; NWT-administratie Postbus 1050 1000 BB Amsterdam


Development and design by LETTERWERK