Archief Etcetera


(advertentie)en wel hierom.

De Beursschouwburg opent het seizoen 86-87 swingender-wijs met het Eerste Postmoderne Theaterlïjke Bai (19 sep, AB). Pat daarna is er op. cit., twee weken film- en videokunst, tentoonstellingen, lezingen, mode, etc, rond het thema «het citaat in de kunst» (23 sep - 4 okt).

We zijn pas twee weken aan de slag of we nemen een diepe duik in de barokke, burleske, stripachtige en wilde humor van de jongste generatie, met de nieuwste produkties van Les Ballets Contemporains de la Belgique (prachtige naam toch voor een Gentse groep !), het VL-GB-IT 'se théâtre de Complicité en het VL-USA-CAN'se Wisseltheater (9-25 okt).

Van eind oktober tot eind november zijn te gast: Ines Ver-hoye met haar nieuwste danstheaterproduktie-: «Noblesse oblige», De Witte Kraai met een prachtige fabel over prille erotiek « Le Diable au corps», Jan Decleir & Co met Pjee-roo Roobjees «Wolfsklem» en De Blauwe Maandag Compagnie met «Othello», waarvoor Fred van Hove de muziek schreef.

En zo gaat dat verder, week na week: nieuwe produkties van De Mannen van den Dam («Droomspel» van Strind-berg, regie Karst Woudstra), De Witte Kraai («Manko Ka-pak»), HTP («Het stuk stuk» van en in de regie van Jan Decorte), AKT-Vertikaal («Bacchanten», regie Ivo van Hove), Arca («Chaos» van Lars Norén, regie Ka rst Woudstra), nieuw werk van Jozef van den Berg, van het Amsterdamse Orkater en van de meest wonderbaarlijke solist uit de Orkater-stal, Jim van der Woude,...

DE KUNST VAN HET UITGAAN

Dat is nog maar een voorlopig overzicht van het theaterprogramma. Om de zes weken krijgt u de Beurskrant thuis (vul de bon in I) met daarin het volledige programma: de polemische reeks Hard op de tong, die in 86-87 de visionaire toer opgaat, de tentoonstellingen, de concerten van rock en nieuwe muziek, de befaamde kinderzondagen, de theater- en filmvoorstellingen voor scholen, ... kortom, het hele swingende pakket waarvoor u de treurbuis de treurbuis laat en richting Beursschouwburg stevent om aldaar de kunst van het uitgaan te beoefenen.

ABO ... ABON ... ABONNEMENT Met een abonnement voor de avondvoorstellingen koopt u 7 tickets voor voorstellingen naar keuze, tegen 1.295 fr, of 185 fr. per ticket, wat liefst 26% goedkoper is dan een

«los ticket». Wie zijn abonnement koopt of bestelt voor 22 september, krijgt het tegen een vakantieprijs: 1.100 fr. rond. Het abonnement voor de kinderzondagen (10 tickets tegen 790 fr., Ín plaats van 110 fr. voor een los ticket) kost tot 22 september slechts 700 fr.

Knip de bon uit en doe 'em vandaag nog op de bus.

IK WIL GRAAG

? meer informatie over het seizoen 86-87

? een abonnement op de avondvoorstellingen a 1.295 fr. (tot 22 september slechts 1.1 00 fr.)

? een abonnement op de kinderzondagen a 790 fr.( tot 22 september slechts 700 fr.)

? ik maak het bedrag vandaag over door overschrijving op rek. nr. 001-0955900-41 met de vermelding «abo 86-87»

? ik sluit een gekruiste cheque in ten name van Beursschouwburg vzw.

Voornaam ........... Naam .............................

Volledig adres .............................................

Deze bon in een gesloten omslag terugzenden aan de Beursschouwburg

Beursschouwburg, August Ortsstraat 22, 1000 Brussel, tel. 02/513 82 90


Development and design by LETTERWERK