Archief Etcetera


(advertentie)(advertentie)

Eurocheques of Eurocard niet vergeten? Euro Travellers Cheques in orde? Genoeg vreemd geld op zak? Bancontact mee? Reisverzekering O.K? Zonnebril teruggevonden...

goeie reis!

Als u weet waar u naartoe gaat en door welke landen u reist, loop dan eerst eens langs bij de KB voor uw vakantiepakket. Alles zit erin, maar dat betekent niet dat u alles nodig hebt. Eurocheques en Eurocheque-kaart Euro Travellers Cheques. De veiligste manier om er met veel geld op uit te trekken. Eurocard. Om rekeningen te betalen zonder biljetten en zonder cheques in hotels, restaurants en winkels. Vreemde Munten. Bancontact.

Reisverzekering. U kunt kiezen uit een aantal reisverzekeringen die verschillen in duur, dekking en prijs.

Zonnebril er nog bij, koffers dichtklappen en wegwezen! Met een gerust gemoed, want de Kredietbank zorgt voor u, ook als u héél ver weg bent.

Beter bij de bank van hier KB

Een uitgave waarin u maandelijks informatie vindt over theater, opera, ballet en concert, bestaat dat ?

Ja, DE SCÈNE start in september 1984 zijn 26ste jaargang.

Ruim 40 geïllustreerde pagina's met uitgebreide toelichting over alle produkties, met in het hart van het blad overzichtelijke kalendes en bovendien elke maand een boeiend thema-artikel «In de kijker»,

«DE SCÈNE»: 350,- F voor 10 nummers (van september tot juni), te storten op het rekeningnummer 068-0869470-86 van «DE SCÈNE» v.z.w. te 2000 Antwerpen.


Development and design by LETTERWERK